×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Counter-Strike var världens tredje mest sedda esport år 2023

1
Ingen kommer kunna att gissa andraplatsen.
Efter en sammanställning på esportsajten Escharts framkommer det att CS:GO (samt CS2 sedan släppet i september) kvalar in på topp 5 mest tittade esporterna under 2023.

Högst upp på prispallen finner vi som vanligt League of Legends med sinnessjuka 590 miljoner tittade timmar. Tvåa på listan är otippat nog ett mobilspel, nämligen Mobile Legends: Bang bang, mycket tack vare en stor och dedikerad Indonesisk publik.

Bronset tas av CS:GO/CS2 med 381 miljoner tittade timmar, alltså en bra bit efter ettan och tvåan. Sett till 2022 tappar CS nästan 70 miljoner tittade timmar så släppet av CS2 kunde inte komma lägligare. Året startar starkt med en Major i Köpenhamn och vi får hoppas att man puttar ned mobilspelspubliken en pallplats till 2024 års lista.

Lillebror Valorant får nöja sig med en femteplats.


Artikelbild: Valve
Videokälla: Fragbite/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..