×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Här är klippen som ska bevisa proffsspelarens fuskande

1
Arrangören har släppt en video med bevis mot spelaren som stängts av för fusk.
Häromdagen stängdes den estländska proffsspelaren Alvar "consss" Rämman av från spel i onlineturneringen European Pro League efter att att ha blivit anklagad för att fuska. Nu har arrangören släppt en video som ska bevisa fuskandet.

Redan i måndags när consss och hans lag The Prodigies diskvalificerades från tävlingen utlovade European Pro League en video med bevismaterial för beslutet. På tisdagskvällen släppte arrangören en 17 minuter lång video på sin Youtube-kanal där den danska coachen Tobias "TOBIZ" Theo, som spelat mot Prodigies i tävlingen, berättar varför han tror att consss fuskat.

I videon lyfter TOBIZ flera situationer där consss ska ha agerat på ett sätt som en spelare utan hjälp av fuskhjälpmedel inte gjort. Bland annat struntar spelaren att cleara vissa vinklar och träffar timings som sägs förutsätta att han har information som han bara kunnat få genom fuskprogram.

consss själv nekar till fuskanklagelserna och The Prodigies lagägare Jérôme Coupez har öppet ifrågasatt hanteringen av ärendet.

Se videon:

Artikelbild: Pressbild/Synck och EPL/Youtube

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..