×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

Rekordaffär när ett av världens dyraste skins såldes för miljonbelopp

2
Det är det dyraste öppna köpet någonsin.
I måndags skedde det dyraste öppna köpet i CS:GO:s historia. På den kinesiska sidan Buff såldes en AK-47 | Wild Lotus (Factory New) för runt 159 000 dollar, motsvarande ungefär 1,68 miljoner kronor. Det speciella med skinet är att det har fyra stycken Reason Gaming Holo-klistermärken från Katowice 2014. Varje sticker i sig självt är värt runt 40 000 dollar, ungefär 424 000 kronor.

Det kan ha skett flera större sälj privat men detta är det största som har hänt helt öppet för alla att se. Det är dock inte det dyraste AK-skinet som är till salu. En AK 47 | Case Hardened Blue Gem med fyra stycken Titan Holo är till salu för över 400 000 dollar, ungefär 4,2 miljoner kronor.

Det absolut dyraste skinet som uppges vara till salu är fortfarande en Karambit Case Hardened, även den en Blue Gem. Det ryktas att säljare har tackat nej till erbjudanden på över 1,5 miljoner dollar, motsvarande ungefär 15,9 miljoner kronor.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..