×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Silver till Ninjas in Pyjamas — förlorade finalen mot Astralis

1
Fredrik "REZ" Sterner och hans Ninjas in Pyjamas lyckades inte vinna Copenhagen Gaming Week.
På söndagen spelade Fredrik "REZ" Sterner och Ninjas in Pyjamas finalen i Copenhagen Gaming Week. Där ställdes de mot Astralis i en bo3 och föll efter att ha förlorat två raka kartor.

Matchens första karta spelades på Overpass där REZ och hans lagkamrater startade på T-sidan. Efter att ha vunnit pistolrundan var det Astralis som kopplade grepp om matchen. I halvtid låg NIP under med 4—8 men vid 4—11 steppade ninjorna upp rejält. De lyckades ta kartan till övertid men trots detta förlorade de med 15—19.

På Astralis kartval Mirage bjöd de båda lagen upp till en jämn tillställning där den första halvan slutade 7—5 till NIPs fördel. När det sedan var dags för NIP att spela som T såg det till en början bra ut då de hade en 10—7-ledning, men där tog det stopp. Astralis visade sig vara för starka på CT-sidan och NIP förlorade till slut kartan med 10—13.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..