×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Lilmix föll mot Ninjas in Pyjamas — REZ vidare till final

1
Ninjas in Pyjamas vann semifinalen mot Lilmix i Copenhagen Gaming Week.
Tidigare i veckan blev Lilmix klara för huvudtävlingen i lanturneringen Copenhagen Gaming Week. Under lördagen ställdes de mot Fredrik "REZ" Sterner och Ninjas in Pyjamas i den första semifinalen.

Matchen inleddes på Lilmix kartval Mirage där den helsvenska linan till slut lyckades roffa åt sig fyra rundor på T-sidan. När det sedan var dags att försvara visade sig Ninjas in Pyjamas vara det starkare laget och vann första kartan med 13—8.

Nästa karta spelades på Overpass. Efter tolv rundor var det Lilmix som var i ledningen men det höll inte riktigt hela vägen. NIP lyckades vinna kartan med 13—9 och vann därmed matchen med 2—0 i kartor.

Lucas "L00m1" Haukland var den spelare med flest kills, 39 stycken, över de två kartorna.

Senare på lördagen spelas den andra semifinalen mellan Alternate Attax och Astralis. Så det återstår att se vilka REZ och resten av NIP får möta i finalen på söndag.

Artikelbild: Kalle Strömgren

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..