×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Pallplats för Lilmix — knep tredjeplatsen i Copenhagen Gaming Week

1
L00m1 visade vägen när Lilmix knep tredjeplatsen i Copenhagen Gaming Week.
Efter lördagens förlust i semifinalen mot Ninjas in Pyjamas var det på söndagen dags för Lilmix att kämpa om tredjeplatsen i Copenhagen Gaming Week.

Då var det Alternate Attax som stod för motståndet. Alternate, som förlorade mot Astralis i den andra semifinalen, visade sig få det tufft mot den svenska linan.

På matchens första karta Mirage var det Lilmix som tog kommandot. Efter att ha vunnit pistolrundan som T tog de sig snabbt upp till en 5—0-ledning och kunde sedan vinna T-sidan med 8—4. När det var dags att försvara sig var det Alternate som startade starkast och tog ställningen till 11—11 innan Lilmix till slut kunde vinna kartan med 13—11.

Overpass inleddes på liknande sätt då. Lilmix vann pistolrundan och kunde sedan byta över till T-sidan med en 9—3-ledning. Som T sprang svenskarna i princip över Alternate och vann kartan med 13-6.

Likt matchen mot NIP var det Lucas "L00m1" Haukland som toppade scoreboarden över de två kartorna. Efter 25 kills på Mirage följde han upp med ytterligare 12 på Overpass. Totalt 37 kills och en rating på 1.47.

Klockan 15 på söndagen spelar Fredrik "REZ" Sterner och hans Ninjas in Pyjamas turneringens final mot danskarna i Astralis.

Artikelbild: Lillmix/Pressbild och Daniel Sandström

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..