×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Lilmix inbjudna till årets första onlinetävling

1
Max "quix" Lindqvist och hans mannar får chansen i en 100 000 kronorsturnering.
Det svenska laget Lilmix är ett av lagen som blivit inbjudna till en av årets första onlinetävlingar i Counter-Strike. När turneringsarrangören European Pro League på nyårsdagen meddelade att man kommer att spela en säsong av sin andradivision berättade man också att Lilmix och Astralis Talent är de två första inbjudna lagen till tävlingen.

Under 2023 spelade Lilmix ett par av European Pro Leagues tävlingar under vårsäsongen men under hösten var laget inte med i någon av arrangörens tävlingar. Istället spelade Lilmix i huvudsak i nationella tävlingar under hösten och slutade bland annat tvåa i Subway Suberior League och fyra i Lucky Casino Cup.

Resultaten i de inhemska tävlingarna har gjort att Lilmix för närvarande är Sveriges femte högst rankade lag på HLTV:s världsranking bakom Metizport, Alliance, Godsent och Eyeballers.

Totalt ska 14 ytterligare lag delta i European Pro Leagues andra division. Vilka de övriga lagen är utöver Lilmix och Astralis Talent kommer att presenteras under de närmaste dagarna.


Artikelbild: Pressbild/Lilmix och Daniel Sandström

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..