×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Platt fall för svenskarna — inga vidare till dag två i Major-kvalet

1
Nu har de svenska lagen bara en chans kvar att kvala till vårens Major i Köpenhamn.
Det blev en tung kväll för de svenska deltagarna på fredagen när det tredje öppna europiska Major-kvalet drog igång. När samtliga matcher spelats färdigt hade samtliga svenska deltagare slagits ut.

Bäst gick det för de helsvenska femmorna Eyeballers och Showmakerz som tog sig till kvalets sjätte spelomgång vilket var den sista spelomgången för kvällen. Tyvärr var Insilio och Infinite Gaming för tufft motstånd för svenskarna som fick se sig besegrade på Ancient (14-16) samt Mirage (7-13).

För de övriga topplagen i Sverige blev det förluster i den femte spelomgången (Ro64) för Alliance, Godsent, Lilmix och Kappa Bar. Mixlagen Boomerdemons, Avdank och Johnny Speeds tog sig till spelomgång fyra (Ro128) medan Metizport åkte ut redan i den tredje omgången (Ro256).

Än så länge har inget helsvenskt lag lyckats avancera till det stängda Major-kvalet. Svenskarna får en sista chans i det fjärde avslutande kvalet som inleds på söndag.

Artikelbild: Daniel Sandström

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..