×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Major-vinnarna återförenas för ny CS2-satsning

1
Brasilianska fans får ännu mer att heja på.
Den brasilianska organisationen O PLANO har återförenat några av Brasiliens mest meriterade CS-spelare, rapporterar nyhetssajten Dust2.br.

Laget som består av Epitácio "TACO" de Melo, Fernando "fer" Alvarenga, Lincoln "fnx" Lau, Vito "kNgV" Giuseppe och Ricardo "boltz" Prass ska nu försöka kvala in till Majorn i Köpenhamn som spelas i februari och mars.

Laget har onekligen en enorm erfarenhet med hela 3 före detta Major-vinnare och tiotals miljoner kronor på kontot efter flertalet turneringsvinster.

Tittar man tillbaka på 2023 har kNgV och boltz spelat en hel del turneringar med sina forna lag medans den omtyckta brasilianska trion knappt spelat en match under hela 2023.


Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: CCT/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..