×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Här lyckas CS-spelaren spawna mitt i motståndarlaget

2
Vad i hela fridens namn händer här?
Buggar är inte alltid det roligaste som finns, tvärt om, men denna bugg måste man ändå kunna skratta lite åt. En användare på forumet Reddit la under veckan upp ett klipp som visar hur en bugg gör så att man hamnar i motståndarens spawn.

Tragikomiskt nog lyckades han få två kills i motståndarlagets spawn innan de satte stopp för honom. Rundan fortsatte sedan som vanligt och buggspelaren visades som död i "rätt" lag.

Klippet visar inte stunden buggen sker men det har förklarats att det kan hända om man klickar snabbt samtidigt som man tar upp menyn där man byter lag, då millisekunden innan menyn visas. Komplicerat och omständigt minst sagt.

Förhoppningsvis är detta så pass svårt att genomföra att vi inte kommer få se en våg av denna företeelse.

My friends and I were messing around in casual switching teams back and forth before the game started…
byu/hydrovids inGlobalOffensive

Artikelbild: Skärmavbild/Valve
Videokälla: Fragbite/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..