×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

nitr0 avslöjar varför han bytte spel till Valorant: "Var inte mitt förstaval"

1
Team Liquids nyförvärv Nicholas "nitr0" Cannella ville egentligen inte lämna CS:GO-scenen.
Efter flera månader av transferrykten stod det förra veckan klart att Nick "nitr0" Cannella återvänder till CS:GO-scenen och Team Liquid efter lite mer än ett år som Valorant-spelare.

I en stor intervju med Team Liquids egen hemsida avslöjar stjärnan att han egentligen inte ville lämna CS:GO-scenen.

— Valorant var... Det var ett spel som det kändes rätt att byta till för stunden men mitt förstaval var, som alla vet, inte Valorant.

— Mitt förstaval var att fortfarande tävla i Counter-Strike, så det var inte så att jag inte ville spela. Jag vill spela, men det fanns inga bra erbjudanden som jag kände var rimliga så jag bytte, säger han.

Trots att det inte var nitr0s förstaval känner 26-åringen inte att det var bortkastad tid att spela för 100 Thieves Valorant-lag.

— Jag är väldigt tacksam för möjligheterna jag fick i Valorant för det var en väldigt bra tid i mitt liv och jag fick möjlighet att lägga tid på att umgås med min son som var nyfödd. Det var definitivt en väldigt bra timing.

Förväntningarna på Liquids nya femma är höga och nitr0 gör ingen hemlighet om att även han hoppas att laget ska kunna leverera starka resultat under året.

— Realistiskt sett tror jag att vi skulle kunna vara ett topp 5-lag. Vi kanske bara behöver lite tid. När du har en helt ny femma behövs det lite tid för att komma i ordning och se hur alla är som personer och så. Vi kommer kanske inte vara det bästa laget på en gång men så småningom tror jag att vi få ordning på spelet och jag tror att vi kommer att bli riktigt bra.

Team Liquids nya femma gör sin debut den 30 januari då laget ställs mot Faze Clan i Blast Premier-gruppspelet.

Laguppställningen som representerar Team Liquid är:

Jonathan "EliGE" Jablonowski
Keith "NAF" Markovic
Josh "oSee" Ohm
Richard "shox" Papillon
Nick "nitr0" Cannella

Eric "adreN" Hoag (Coach)

Artikelbild: Pressbild/ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..