×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Klart: Legendaren gör CS-comeback — återvänder till Team Liquid

1
Nicholas "nitr0" Cannella fyller Team Liquids sista plats i femman som IGL i sin återvändo från ett år av Valorant.
Nu står det klart att Nick "nitr0" Cannella gör CS-comeback i Team Liquid som lagets nya IGL.

Detta har meddelats, ryktats och hintats om från organisationen och dess spelare så tidigt som november 2021 och bland annat tidigare i månaden när nyförvärvet Josh "oSee" Ohm gjorde en miss på sin stream och råkade avslöja tillskottet.

Med nattens bekräftelse från den nordamerikanska organisationen kan vi med säkerhet säga att veteranen svart på vitt är lagets femte spelare som tar över IGL-rollen från Gabriel "FalleN" Toledo som nyligen lämnat organisationen.

Den 26-årige stjärnan har sedan 16 månader tillbaka spelat Valorant med 100 Thieves men var innan dess en spelare i Liquid i circa fem år. Nu återvänder nitr0 till sina rötter med nya spelare som tidigare Team Vitality-stjärnan Richard "shox" Papillon.

Team Liquids roster ser för året ut som följer:
Artikelbild: Pressbild/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..