×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Molotov Gaming vill utmana i Elitserien: "Gärna med och slåss mot topplagen"

1
18-årige Otto "otto" Furmark hoppas att Molotovs nya femma ska kunna störa de svenska topplagen i vår.
Under onsdagen meddelade Molotov Gaming att man signat en ny svensk femma. Vi pratade med lagets yngsta spelare Otto "otto" Furmark som fick berätta om spelarna i femman och målsättningen för säsongen.

Roligt att en svensk femma återigen representerar Molotov Gaming! Kan du berätta lite om hur det kommer sig att ni hamnade där?

— Efter att vi kvalade till ESEA Main ifrån ESEA Open så blev vi kontaktade av Molotov som ville ha en ny svensk lineup.

För den som inte känner till er sedan tidigare, vad kan du säga om er femma? Har ni spelat mycket tillsammans tidigare eller har ni blivit ihopsatta nu inför våren?

— Vi har spelat tillsammans i nästan två månader nu, men jag och Zendy har spelat i lag tidigare medan Cham och Frank går på samma skola så vi känner varandra lite sedan tidigare. P1ke är nyast till laget då vi tog in honom efter att toshas lämnade.

— Jag är 18 och resten är 19 så vi är ett relativt ungt lag som är hungriga att visa vad vi går för.

Vad har du och laget för tankar och mål inför vårens säsong och vilka tävlingar kommer man att kunna följa er i under våren?

— Vi kommer att spela ESEA Main där målet är att ta playoffs samt Elitserien där vi gärna är med och slåss mot topplagen. Vi kommer även att spela diverse kval och turneringar.

Något annat du vill säga till Fragbite-läsarna?

— Tillsammans får vi svensk CS tillbaka i toppen!

Artikelbild:

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..