×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Molotov Gaming signar nytt svenskt CS-lag

1
Svenskar kommer att representera Molotov Gaming även under vårens säsong.
Under hösten tog Molotov Gaming den svenska CS-scenen med storm. Laget lyckades kvala till gruppspelet i Svenska Cupen och deltog dessutom i Elitseriens grundsäsong.

I slutet av året valde Molotov och spelarna som representerade organisationen under hösten att gå skilda vägar, men även i vår kommer organisationen att ställa upp med en ny svensk lineup. Ikväll meddelar nämligen Molotov att man gjort klart med en ny svensk femma.

Det är den svenska femma som under hösten deltog i ESEA Open under lagnamnet HEYDERS som i vår kommer att representera Molotov Gaming. Femman slutade på en delad femteplats i ESEA Open och har till följd av det fått en plats i nästa säsong av ESEA Main.

I skrivande stund har Molotov gjort klart med fyra av de fem svenska spelarna som representerade HEYDERS i höstas.

Molotov Gaming är:
Charlie "Cham" Ahlm
Sverige Frank "Fraaank" Issal
Sverige Elias "Zendy" Edelo
Sverige Otto "otto" Furmark

Sverige Agaton "Mansson" Månsson (coach)

Artikelbild: Pressbild/Molotov Gaming och ESEA
Videokälla: Fragbite/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..