×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Intervju med Evarizta om Kappas satsning: "Vill kvala till Köpenhamn"

1
Arvid "Evarizta" Runberg berättar om Kappa Bars målsättningar inför våren.
På onsdagen presenterade Kappa Bar sin nya femma inför 2024. Fragbite tog en kort pratstund med lagets nya coach Arvid "Evarizta" Runberg som berättar om höstens spelarbyten och lagets vision inför vårsäsongen.

Tjenare Arvid! Berätta hur det känns att ha signat för Kappa Bar!

— Det känns skitbra, vi delar verkligen samma vision! Ett stort plus är att det är en svensk orga med hjärtat på rätt ställe.

Kan du säga något om hur dealen ser ut? Har ni skrivit på fram till sommaren eller hela året?

— Vet inte om jag får dela med mig av info om kontraktet alls, men det sträcker sig till att börja med till april!

Har det funnits några andra offers på bordet? Om ja, kan du berätta lite om dem och vad som fick er att välja just Kappa?

— Det har funnits lite små offers men inga av intresse! Som jag sagt tidigare har det varit viktigt med en organisation som kan hjälpa oss ta nästa steg i vår utveckling!

Det har tisslat och tasslats lite om att andra organisationer varit intresserade av era spelare. Är det något du kan berätta om? Tror du att ni kommer att kunna hålla ihop er femma hela säsongen ut?

— De större organisationerna har inte varit snälla mot oss genom året och varit sugna på 1-3 spelare vid flera tillfällen. I och med kontraktet vi har nu vill vi undvika att det fortsätter hända!

Ja, under hösten blev det ju ett par ändringar i femman och i slutet av året plockade ni in Rasmus "dezt" Nyström som er femte spelare. Kan du berätta lite om varför valet föll på honom?

— Ja, det var ju dom här större organisationerna som kom och ville ha spelare hit och dit… dezt var vårt förstahandsval när Jacob "jocab" Nerheden blev plockad.

— Han är personen som alltid kommer med ett leende på läpparna och bidrar till en riktigt god stämning! Sedan skjuter han stenhårt med vilket alltid är ett plus.

Vårsäsongen drar igång ordentligt nu nästa vecka med öppna Major-kval. Vad har ni för målsättningar med våren förutom att försöka kvala till Majorn?

— Först vill vi kvala till Köpenhamn redan idag. Sedan är målet självklart att ta oss till RMR:n! Utöver det är allt utom slutspel i ESEA Advanced och Elitserien ett underkänt betyg!

Artikelbild: Luc Bouchon/Esportal och Pressbild/Kappa Bar

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..