×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

kMs slutar som coach i Kappa Bar: "Bästa åren i mitt liv"

1
Maikel "kMs" Yüksel har coachat färdigt i Kappa Bar.
De senaste åren har det svenska CS-laget Kappa Bar coachats av Maikel "kMs" Yüksel. Under tisdagen meddelade 33-åringen att höstsäsongen 2023 blev den sista säsongen för honom i Kappa-tröjan.

I ett inlägg på X tackar kMs för sina två år i Kappa Bar som han kallar för de två bästa åren i sitt liv.

"Vet inte riktigt vart jag ska börja, jag har under slutet av förra året tänkt lite kring framtiden av min karriär och beslutat att min tid med Kappa Bar som coach är över, efter hela 2 år!", skriver kMs och fortsätter:

"Detta har varit de två bästa åren i mitt liv och jag är obeskrivligt tacksam för relationerna som skapats och vänner för livet man skapat. Kappa Bar är mer än en restaurangkedja, en esportorganisation och en pelare inom svensk CS. Det är en familj, som jag är obeskrivligt tacksam för".


Under sina år i Kappa Bar ledde kMs sina femmor till flera starka resultat, främst på den nationella scenen. Under de senaste åren har Kappa ett silver och två brons i Elitserien samt en delad femteplats i den första upplagan av Svenska Cupen.

Vad kMs, som utöver sitt uppdrag som coach i Kappa Bar också coachat det svenska damlandslaget, ska göra framöver är ännu oklart. I inlägget skriver kMs att han framöver kommer att fortsätta arbeta tillsammans med Kappa Bar tills han vet vad nästa steg blir.

I samband med avslutet på höstsäsongen meddelade Kappa Bar att man ämnar att presentera en ny femma inför vårens tävlingssäsong.


Artikelbild: Pressbild/Kappa Bar och Daniel Sandström

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..