×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Molotov Gaming bryter med CS-laget — spelarna kvalar till ny onlinetävling

1
De talangfulla svenska spelarna har nu lämnat Molotov Gaming.
Under hösten har Molotov Gaming tagit den svenska CS-scenen med storm. Laget kvalade till gruppspelet av Svenska Cupen, deltog i Elitserien-gruppspelet och var dessutom ett av lagen som tog sig till slutspel i Subway Suberior League.

Nu meddelar organisationen att man brutit med spelarna. I ett inlägg på X skrev Molotov Gaming på onsdagskvällen att man inte längre har ett CS-lag samtidigt som man tackar spelarna för deras tid i organisationen.

"Efter nästan ett år tillsammans är vi ledsna att meddela att vi gått skilda vägar med vårt CS2-lag. Vi tackar alla som varit involverade i projektet och hoppas att vi ses snart på servern", skriver Molotov.

Under samma kväll deltog merparten av de före detta Molotov Gaming-spelarna i ett svenskt kval till onlinturneringen 22 Bet Christmas Cup. Under namnet Showmakerz vann laget kvalet efter att ha besegrat The Prodigies i finalen.

Showmakers är:
Oliwer "bsover" Ekbäck
Sverige Leon "Leon1das" Tönners
Sverige Daniel "doobs" Gurarslan
Sverige Julius "julle" Dahl
Martin "agoz" Sätherström

Artikelbild: Daniel Sandström

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..