×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskt silver i årets sista CS-tävling

2
Metizport säkrade en andraplats i Betswap Winter Cup.
De svenska topplagen Metizport och Alliance avslutar CS-året med två topplaceringar i onlinetävlingen Betswap Winter Cup. Alliance slutade på en delad tredjeplats efter att ha förlorat sin semifinal mot Owen "smooya" Butterfields mixlag The Witchers medan Metizport slutade tvåa efter att ha förlorat finalen mot samma lag.

Resultatet innebär att Metizport drar in 5000 dollar (~50 000 kronor) i prispengar och avslutar året på topp, då det tillsammans med den delade tredjeplatsen i CCT East Europe Series tidigare i november är lagets bästa placering. Alliance går tyvärr lottlösa då den delade tredjeplatsen inte belönade några prispengar.

I och med avslutningen av Betswap Winter Cup är CS-året 2023 nu avslutat. Inga fler stora tävlingsmatcher är inplanerade under nyårsafton och nästa års säsong drar igång med öppna Major-kval redan den 8 januari.

Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: ZEPgg/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..