×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Alliance och Metizport klara för semifinal i årets sista tävling — kan få mötas i final

2
De svenska topplagen gör bra ifrån sig i Betswap Winter Cup.
Under veckan har gruppspelet av mellandagsturneringen Betswap Winter Cup spelats. För svensk del har gruppspelet varit minst sagt lyckat då både Alliance och Metizport avancerat från gruppspelet till tävlingens slutspel.

Alliance var det första laget att säkra avancemang efter att ha slutat tvåa i sin grupp. Efter att ha förlorat öppningsmatchen mot VP.Prodigy besegrade svenskarna Rhyno och Illuminar Gaming för att säkra en andraplats i gruppen.

Även Metizport slutade tvåa i sin grupp efter att laget förlorat mot Aurora Young Blud. Precis som Alliance tvingades laget vinna två raka matcher — först mot For The Win Esports och sedan ett returmöte med Aurora Young Blud — för att säkra avancemang från gruppspelet.

Semifinalerna spelas på lördagen och Metizport är först ut med sin semi mot VP Prodigy klockan 11:00. Därefter spelar Alliance mot Owen "smooya" Butterfields mixlag The Witchers. Finalen i tävlingen är schemalagd att spelas klockan 16:00 och det finns alltså en möjlighet att det blir ett svenskt derby som får avsluta årets sista tävling.

Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: Elitserien/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..