×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Danska stjärnan hyllar svenska talangen: "Skjuter hårt"

1
En väldigt glad Nilo twittrade sin uppskattning.
Årets HLTV lista gällande årets bästa spelare har sedvanligt dragit igång. På plats 18 hittar vi ledaren och legendaren Casper "cadiaN" Møller som nyligen åkt över dammen för att joina Team Liquid.

I en lång intervju berättar dansken sina tankar om allt mellan himmel och jord, däribland vem han tror kan vara nästa stora stjärna. Till alla svenskars glädje valde han att lyfta fram vår alldeles egna Linus "nilo" Bergman.

"Jag har stora förhoppningar om Nilo. Jag vet inte så mycket om honom på ett personligt plan, men jag vet att han skjuter hårt och att om han blir klar med skolan och har CS2 som sin främsta prioritet kan han gå väldigt långt", sa cadiaN om sitt val.


Artikelbild: Fragbite
Videokälla: Elitserien/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..