×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Ryska snipern om AWP-nerfen i CS2: "Går att spela utan AWP nu"

1
Åsikterna går isär, behöver man en AWP i laget eller inte?
Sajten Escorenews tog ett litet snack med Alexander "zorte" Zagodirenko från laget BetBoom efter att laget slutat på en delad bronsplats i Betboom Dacha.

Zorte, som är lagets sniper, fick frågan om vad han tycker om den nya AWP:n. Enligt 25-åringen är mekaniken förändrad och att skillnaden mellan en tier1 och en tier3 AWP:are inte är alls lika stor längre. Ryssen fortsätter och säger även att det "går att spela utan AWP nu", något som flertalet andra proffs också sagt.

– Kanske kommer Valve någon gång att rulla ut en uppdatering som gör AWP:n till ett overpowered vapen. Eller så kommer den att förstöras av nerfs. Ingen vet vad som kommer att hända, säger han.

– Du kan lätt spela utan en AWP nu. Det är ingen stor skillnad mellan Det är ingen stor skillnad mellan tier-1, tier-2 och även tier-3 AWP:are ibland.

Överlag tycker Zorte att vapnet är mer "random" nu och då CS2 har mindre antal rundor blir det mer vitalt att ta vara på sina rundor.

– Allt är annorlunda nu, mycket slumpmässighet. Det finns mycket som du inte kan vara säker på. Ena dagen tror du att du vet hur det fungerar, den andra ansluter du till en server och ingenting fungerar.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..