×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Heroic värvar svenska stjärnans lagkamrat

1
Topplaget är återigen fulltaligt.
Heroic har återigen en fulltalig femma. Under torsdagen meddelade organisationen att man värvar den nordmakedonska in-game leadern Damjan "kyxsan" Stoilkovski från Apeks.

kyxsan värvades till Apeks inför 2023 och anslöt då till svensken Tim "nawwk" Jonassons femma. Under året som gått har Apeks nått stora framgångar i såväl online- som LAN-tävlingar och nådde bland annat semifinalen i den historiska sista CS:GO-Majorn i Paris.

In-game leadern utgör den sista pusselbiten i Heroics lagbygge inför 2024. Laget har tvingats byta ut tre spelare efter en rörig höst som ledde till att Casper "cadiaN" Møller, Martin "stavn" Lund och Jakob "Jabbi" Nygaard alla lämnade laget. Även Heroics coach Richard "Xizt" Landström har lämnat organisationen och ersatts av den finska coachen Eetu "sAw" Saha.

Vem som kommer att ersätta kyxsan i Apeks är ännu inte känt.

Heroics femma:
Rene "TeSeS" Madsen
Rasmus "sjuush" Beck
Nico "nicoodoz" Tamjidi
Guy "Nertz" Iluz
Damjan "kyxsan" Stoilkovski

Artikelbild: Kalle Strömgren och Pressbild/Heroic
Videokälla: Esportstudion/Twitch

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..