×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

ESL ändrar sina tävlingsregler – ställer hårdare krav på deltagarna

1
Världens största tävlingsarrangör har uppdaterat sin regelbok.
Inför nästa år har ESL, världens största turneringsarrangör inom Counter-Strike, uppdaterat sitt regelverk, rapporterar CS-sajten HLTV. En av de viktigaste förändringarna i regelboken är att arrangören numera har särskilda regler som tar sikte på intressekonflikter hos både deltagande spelare som ägare av lag.

Två regler har tillkommit i regelboken under rubriken "Intressekonflikter". Den ena regeln tar sikte på intressekonflikter för deltagare och förbjuder spelare och coacher från att ha "ekonomiskt intresse i någon annan deltagare som deltar i samma tävling". Den andra regeln förbjuder också organisationers personal samt ägare från att ha ekonomiskt intresse eller ägandeskap i någon annan organisation som deltar i samma tävlingar.

Utöver tilläggen med förbud för intressekonflikt har ESL gjort ett flertal andra ändringar, bland annat justerat hur många gånger ett lag i ESL Challenger League kan göra ändringar i sin femma under säsongen samt lagt till ett par buggar i spelet som numera är tillåtna att utnyttja.


Artikelbild: Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..