×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS-profilerna flyr Premier – nästan alla spelar Faceit

1
Många högrankade spelare verkar ha gett upp på Premier.
Nästan alla stora CS-profiler som streamar på Twitch verkar ha slutat spela Premier. När Reddit-användaren Traditional-Level436 häromdagen gjorde ett stickprov på de 20 största profilerna som streamade live var det bara 25 % som spelade Premier – resten var på Faceit.

Bland profilerna som spelade Faceit-matcher i användarens undersökning återfinns flera svenska spelare som Christopher "GeT_RiGhT" Alesund, Patrik "f0rest" Lindberg och Olof "olofmeister" Kajbjer – spelare som vid släppet av Counter-Strike 2 alla spelade Premier.

I en tråd på Reddit diskuterade CS2-spelarna resultaten och hur det kommer sig att högprofilerade spelare som till en början spelade mängder av Premier-matcher nu istället huserar på Faceit. Och svaret är entydigt: Det beror på Valves misslyckade hantering av fuskare.

I trådens mest uppröstade svar skriver TThundeRR att han har 22 000 rating och att han stöter på så mycket fuskare i de högrankade matcherna att det inte är värt att spela.

"Var tredje till femte match stöter man på en spinbottare. Toppen av leaderboards har så många fuskare att det inte är värt att spela", skriver han.

Läs diskussionen:
I took the top 20 CS2 streams on Twitch (excluding tournament streams, reruns, etc) and noted if they're playing Premier, Competitive, FACEIT, or other. 75% of them were playing on FACEIT, and 100% of the Pros and ex-pros were playing FACEIT. Why did Premier fail, especially in the top level?
byu/Traditional-Level436 inGlobalOffensive

Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..