×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Armenien

VP-stjärnan om pengaregnet från stickers: "Mer pengar än The International"

1
Pengar som förändrar liv för spelarna.
Under turneringen BetBoom Dacha pratade Virtus.pro-stjärnan David "n0rb3r7" Danielyan med den förre detta ryska proffsspelaren Eugene "Aunkere" Karyat om stickers och dess värde för lagen och spelarna.

N0rb3rt berättar att den turnering som gav mest pengar till spelarna för sina autografer var PGL Majorn i Stockholm och om man lägger ihop alla stickers-pengar under en turnering får man "mer pengar än The International".

Vad gör Armeniern med sina pengar?
Riflern menar att han varken har intresse eller kunskap när det kommer till investeringar, så när han väl får in pengar på kontot ger han lite till sig själv men resten till föräldrarna. Efter att de har stöttat hans resa från ung talang till dagens datum vill N0rb3rt gärna ge tillbaka vad han kan.


Artikelbild: Pressbild/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..