×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Profilen: Så mycket betalade Cloud9 för en plats i Blast

1
Prislappen för en plats i Blasts två gruppspel var inte nådig.
Tidigare i veckan stod det klart att Cloud9 tar över Evil Geniuses plats som partnerlag till turneringsarrangören Blast. Nu har CS-profilen Chad "SPUNJ" Burchill avslöjat prislappen för affären.

I det senaste avsnittet av podcasten HLTV Confirmed hävdar SPUNJ att Cloud9 betalat så mycket som 900 000 dollar (~9,1 miljoner kronor) för partnerskapet.

– Flera personer skickade meddelanden till mig och berättade att det rörde sig om 900 000 dollar. Det var välkända personer som nämnde summorna för mig vilket var intressant, säger SPUNJ i podcasten.

Enligt SPUNJ kommer ungefär hälften av summan att betala av sig självt då partnerskapet garanterar organisationen viss intäkt, men resterande del är vad C9 alltså betalar för att garanterat få vara med i två Blast Premier-gruppspel. Efter nästa år börjar Valves nya regler att gälla som i praktiken innebär ett slut på franchise-liknande ligor där organisationer kan betala för att garanteras deltagande.


Artikelbild: Pressbild/Cloud9 och Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..