×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Ryska dataminern: Valve jobbar på system för "misstänkta träffar"

1
Kan detta vara ett sätt att komma åt fuskare i Counter-Strike 2?
Utvecklarna på Valve verkar arbeta med någon form av system som ska upptäcka "misstänkta träffar" i Counter-Strike 2. Det tror iallafall den ryska dataminern Maksim "Gabe Follower" Poletaev som i den senaste uppdateringen hittat referenser till "suspicious hits" i koden.

I ett inlägg på X delade Gabe Follower häromdagen med sig av sina fynd som han menar kan vara en åtgärd som vidtas för att motverka fuskande i spelet.

"Detta är med största sannolikhet en ny metod som aktiveras när oärliga spelare upptäcks", skriver han.


Reddit diskuterar CS2-spelare vad koden kan innebära och flera tror att det kan röra sig om en variant av ett system som finns i spelet Rainbow Six Siege, där skott som i teorin ska vara omöjliga att genomföra avvisas av servern.

Artikelbild: Gabe Follower/Reddit

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..