×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Valves massiva Dota-banvåg gör CS-spelarna avundsjuka

1
Spelarna önskar att Valve kunde vara lika hårda i Counter-Strike.
Spelarbasen i Dota2 blev rejält lurade av Valve när det delades ut julklappar i spelet. Många fick skins och dylikt medans smurfar fick ett paket med namnet "Toxic Lump of Coal", ett roligare namn för att bli permanent bannlyst.

Nyhetssajten Dotesports berättar även om en anekdot som gäller proffsspelaren Mason "mason" Venne. Det före detta Evil Geniuses proffset skrev ett långt inlägg på forumet Reddit där han förklarade varför han spelat på ett alternativt konto (boosting), något som de andra användarna brydde sig föga om. I november fick mason sin ban och insåg att tiden han lagt på spelet i 13 års tid nu är bortkastade.

På subredditen csgo har Valves Dota-åtgärder inte gått obemärkt förbi. I tråden "This is how Valve deals with smurfs in Dota2. Meanwhile in CS2..." påpekar användarne itissafedownstairs att det är orimligt att Valve kan ha så kraftfulla åtgärder mot smurfar i Dota2 samtidigt som fuskande i CS2 tillåts vara skyhögt.

"Även om smurfandet suger, är det lustigt hur Valve kan hantera det i ett annat av deras spel medan CS2 har ett enormt fuskproblem. Fuskare har förstört detta spel på high elo", skriver användaren i en ordentligt uppröstad tråd.

This is how Valve deals with smurfs in Dota2. Meanwhile in CS2...
byu/itissafedownstairs incsgo

Artikelbild: Pressbild/Counter-Strike

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..