×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

isak och nawwk inbjudna till IEM Katowice — NIP utan invite

1
Det blir Tim "nawwk" Jonasson och Isak "isak" Fahlén som representerar Sverige i Katowice i år.
På måndagskvällen meddelade turneringsarrangören ESL vilka 24 lag som blivit inbjudna att delta i en av vårens största tävlingar i CS — IEM Katowice. 8 lag får en direktinbjudan till tävlingens gruppspel medans övriga 16 får göra upp om de återstående gruppspelsplatserna i tävlingens play-in-fas.

Från svenskt håll kommer både Isak "isak" Fahlén och Tim "nawwk" Jonasson att delta i tävlingen då Gamerlegion och Apeks blivit inbjudna till tävlingens play-in-fas baserat på deras placering på ESL:s egen världsranking.

Värt att notera är att det svenskägda storlaget Ninjas in Pyjamas inte fått någon inbjudan till tävlingen denna gång vilket innebär att laget för första gången sedan laget återlanserades 2012 inte kommer att delta i tävlingen.

Samtliga inbjudna lag:

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..