×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS2-bugg fixad utan kommentar från Valve — ledde till oro bland spelarna

1
Buggen ledde till att flera oroliga CS-spelare inte vågade öppna spelet.
Efter att en potentiellt allvarlig bugg upptäckts i Counter-Strike 2 var det flera spelare som under måndagen inte vågade öppna spelet av oro för att bli hackade. Senare under måndagskvällen ska speltillverkaren Valve i tystnad patchat spelet för att få bort buggen, rapporterar nyhetssajten Dot Esports.

De första rapporterna om buggen var kopplad till situationer där en omröstning för att kicka en spelare inleds. Buggen gjorde det möjligt för spelare att visa bilder för andra spelare genom URL:er.

Flera spelare uttryckte snabbt oro för att buggen utgjorde en säkerhetsrisk då det antogs att hackare skulle kunna gömma skadlig kod i bilderna. Senare på måndagen upptäcktes varianter av buggen som påstods göra det möjligt för hackare att ta kontroll av spelares inventories, något som förstås bidrog till höjd oro hos spelarna.


Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..