×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Rysk dataminer: Danger Zone kan komma tillbaka i Counter-Strike 2

1
Battle Royal-spelläget kan vara på väg att introduceras i Counter-Strike 2.
I december 2018 släpptes en av Counter-Strike: Global Offensives viktigaste uppdateringar då spelet blev gratis att spela för alla. I samma uppdatering släpptes också spelläget Danger Zone – en sorts Battle Royal-läge där spelare mötte varandra för att en efter en elimineras tills den sista kvarlevande spelaren vinner.

När Counter-Strike 2 släpptes för ett par månader sedan fanns Danger Zone inte med som ett tillgängligt spelläge. Detta kan dock snart vara på väg att ändras, rapporterar den ryska nyhetssajten Escorenews. Enligt sajten har en rysk dataminer hittat filer i Counter-Strike 2 som skvallrar om att spelläget inte tagits bort för gott, utan finns kvar fast under namnet "Survival".

Om uppgifterna stämmer kan det innebära att spelläget återkommer i samband med en senare uppdatering av spelet.

Artikelbild: Pressbild/Counter-Strike

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..