×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Ny kniv kan vara på väg till Counter-Strike 2

1
Vad tycker du om den nya kniven?
Efter den senaste uppdateringen av Counter-Strike 2 har den ryska dataminern Maksim "Gabe Follower" Poletayev upptäckt nya filer som kan skvallra om att Valve är på väg att introducera en ny knivmodell i spelet. I ett inlägg på X skriver Gabe_Follower att Valve lagt in skins för en ny så kallad Kukri-kniv.


Referenser till en Kukri-kniv har funnits även i tidigare versioner av Counter-Strike 2 men faktumet att det tillkommit ny kod kopplad till kniven gör att flera spelare nu tror att kniven kan vara på väg att släppas i spelet.

En Kukri-kniv är en böjd kniv som är ett signaturvapen för de nepalska så kallade ghurkasoldaterna. Kniven har ett viktigt symboliskt värde i Nepal och är landets nationalvapen.

Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..