×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Stjärnans känga till kritikerna: "Vem sa att ZywOo inte var bra på CS2?"

1
En känslosam Dan "apEX" Madesclaire valde att slå tillbaka efter segern i Blast Premier Fall Finals.
Under helgen gjorde Team Vitality det som inget annat lag lyckats med — besegrade Faze Clan i en tävlingsmatch i Counter-Strike 2. Efter segern, som innebar att Vitality säkrade sin första CS2-titel i Blast Premier Fall Finals, valde lagets kapten att rikta en känga till lagets kritiker.

Det var i intervjun direkt efter finalen som Dan "apEX" Madesclaire hyllade sina lagkamrater och samtidigt adresserade påståenden om att lagets stjärnspelare Mathieu "ZywOo" Herbaut inte håller samma höga nivå i CS2 som i CS:GO.

— En stor eloge till Shahar "flameZ" Shushan den här turneringen. Han klev fram på ett massivt sätt. När man tappar en spelare som Magisk, som tar mycket plats i laget, måste någon göra det. I den här turneringen var det Shahar, så eloge till honom, sade apEX och fortsatte:

— ... Och killar, vem sade att ZywOo inte är bra på CS2!? För helvete!

Efter finalen utsågs ZywOo till finalens bästa spelare. Den 23-årige fransmannen noterades för en genomsnittlig HLTV-rating på 1.35 — högst av alla i hela turneringen.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..