×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Spelarna överens — crosshairen måste ändras i CS2

1
Har du stött på detta problem?
Det är i en tråd på Reddit där användaren wazernet under veckan uppmärksammat ett problem gällande crosshairet i Counter-Strike 2 som fått flera användare att hoppas på en förändring. I klippet rör wazernet siktet över lagkamraternas GUI, där namnet och utilities syns, vilket gör att siktet helt försvinner bakom.

Hur detta kan vara problematiskt är det flera användare som delar med sig erfarenheter av.

"Det är jobbigt att försöka sikta genom någons namn. Särskilt på Inferno ner i T-ramp där du försöker sikta genom mitten med lagkamrater under dig eller i Mexiko", kommenterade JawidKhan096.

Användaren glamdivitionen håller med ovanstående.

"Jag hade liknande problem på Overpass där jag förlorade en duell mot en T (han var vid party) för att mina lagkamraters namn dansade runt (han pushade lång) över mitt crosshair".

We need our crosshair's to always be on top of anything else GUI related when aiming at it, xhair > any overlays..
byu/wazernet inGlobalOffensive

Artikelbild: Pressbild/Counter-Strike

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..