×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

m0NESY bekräftar: Han kommer att vara IGL i nya G2 Esports

1
G2 Esports-stjärnan har nu besvarat frågan som många fans undrat över.
Rasmus "HooXi" Nielsen kommer att fortsätta som in-game leader i G2 Esports även efter tillskottet av Nemanja "nexa" Isaković. Det bekräftade Ilya "m0NESY" Osipov under en av sina sändningar på Twitch, rapporterar den ryska nyhetssajten Escorenews.

Frågan om vem som ska vara IGL i G2 har bubblat efter att organisationen åter värvat nexa från OG. De senaste åren har nexa varit in-game leader för OG — en roll han också hade tidigare i G2.

— Varför de tog in nexa om vi redan har HooXi som kapten? Bro, du ställer en fråga som jag inte kan svara på. Hur ska jag veta? sade m0NESY under sändningen.

— Han är en bra spelare och skjuter hårt. Vem som kommer att vara kapten? HooXi. I vårt lag är nexa inte kapten.

G2 Esports spelar sin första match med nexa igen under torsdagen då laget deltar i onlinetävlingen CCT Online Finals. Laget möter det brasilianska laget Fluxo i en match som är schemalagd att starta klockan 11:30.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..