×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

SPUNJ rasande på G2: "Ghostade sin egen spelare i flera veckor"

1
Chad "SPUNJ" Burchill var minst sagt upprörd över hur spelaren behandlats.
Många blev förvånade när G2 Esports valde att bänka sin australiensiske spelare Justin "jks" Savage. Nu hävdar CS-profilen Chad "SPUNJ" Burchill att bänkningen föregicks av en tid där spelaren blev utfryst av organisationen.

Det var i podcasten Talking Counter som SPUNJ berättade vad han fått höra om hur situationen utspelats innan G2 officiellt bänkade spelaren.

— De pratade inte ens med Justin på flera veckor efter Sydney. Han skickade meddelanden till lagets management och ingen fucking svarade honom. Han var i Australien och försökte ta reda på när han skulle ta sig till Europa för att träna och hans manager ghostade honom i flera veckor. Det tycker jag är fucking bullshit. Det är dogshit, sade SPUNJ i podcasten.

— Vi pratar om en professionell organisation, en av världens mest kända organisationer inom esporten, och managern ghostar en av spelarna. Vad fan pratar vi om? Det är total bullshit. Jag bryr mig inte om man vill bänka honom eller inte, gör vad fan ni vill, men behandla inte folk på det sättet.

De första rapporterna om att jks blivit bänkad av G2 spreds i media i början av november. Först två veckor senare valde organisationen att bekräfta uppgifterna i samband med att spelarens ersättare Nemanja "nexa" Isaković värvades från OG.

Hör SPUNJ prata om situationen (59:15)

Artikelbild: Tyler Grenfell/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..