×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Mästare: Eyeballers vinner Svenska Cupen 2023 efter magiskt finalplay

1
Sveriges bästa CS-lag heter Eyeballers.
Eyeballers är Sveriges bästa CS-lag! Det står klart efter att laget under söndagskvällen besegrat Godsent i finalen av Svenska Cupen.

— Det är det här vi har kämpat för ett bra tag nu. Första målet har alltid varit Svenska Cupen och sedan Majorn, så det är sjukt kul att ta hem det här, sade lagets spelande ägare Jesper "JW" Wecksell direkt efter segern.

— Hela målet när vi grundade Eyeballers för snart två år sedan var att bli det bästa svenska laget, bygga en svensk organisation med svenska spelare och ta tillbaka den svenska scenen. Och jag känner fan att idag har vi gjort det!


Slutresultatet i finalen skrevs 2-0 efter två raka kartvinster för Eyeballers på Ancient (13-7) och Mirage (13-11). JW var tongivande för sitt lag och toppade scoreboarden på bägge kartorna med 19 respektive 25 kills men det var lagkamraten Casper "SHiNE" Wennerberg som stod för finalens kyligaste play.

Vid ställningen 11-11 på Mirage fann sig 20-åringen i en 1v4-situation post-plant — en runda som på pappret aldrig skulle kunna gå att vinna Då lyckades Eyeballers in-game leader med ett extremt kyligt play och lyckades smyga sig fram till bomben för en matchvinnande ninja defuse.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..