×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Efter finalförlusten – ryska stjärnorna anklagar motståndarna för fusk: "Suspekta situationer"

1
Dåliga förlorare eller rimliga tvivel?
Häromdagen stod det talangfulla akademilaget Gucci Academy för en riktigt imponerande prestation när laget vann onlinetävlingen A1 Gaming League. I finalen besegrades det betydligt mer erfarna och meriterade ryska laget BetBoom med 2-0 efter två starka insatser på Anubis och Ancient.

Att Betboom-spelarna tog förlusten hårt är minst sagt en underdrift. Efter finalen har nämligen flera av Betboom-spelarna gjort uttalanden där Gucci Academy-spelarna på mer eller mindre direkt vis pekas ut som fuskare, rapporterar den ryska nyhetssajten Escorenews.

Efter matchen skrev bland annat Vladislav "nafany" Gorshkov och Betbooms coach Viacheslav "innersh1ne" Britvin var sitt inlägg där nafany skrev att han "har några frågor" medan coachen skrev om "intressanta sekvenser". Deras lagkamrat Aleksandr "KaiR0N" Anashkin var något mer rättfram och kallade det han såg för "bullshit".

"Vi hade kunnat vinna men vi förlorade på grund av våra egna misstag. Med det sagt var det alldeles för många suspekta situationer för att man ska kunna säga att folk inte spelade med fusk", skrev han efter matchen.

Artikelbild: Tyler Grenfell och Viola Sophie Schuldner/ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..