×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

s1mple gillar senaste CS-patchen — av en oväntad anledning

1
En av CS2:s största kritiker har hittat en ljusglimt i den senaste patchen.
Oleksandr "s1mple" Kostyliev har varit en av Counter-Strike 2:s största kritiker. Sedan släppet har s1mple bland annat kallat spelet för "ett skitspel" och till och med uppmanat sina fans att inte spela det.

Även om världsstjärnan har tagit paus från sin proffskarriär håller han fortfarande igång genom att spela CS2 på Faceit och under en av sina sändningar på Twitch överraskade han sina fans genom att säga något positivt om den senaste patchen. Att Valve lagt till färgkodning i chatten gör det enklare att se vilka medspelare som använt utility, något s1mple vill använda av en inte helt positiv anledning.

— Den här uppdateringen med granater, att rött är HE, grön smoke och vit Flashbang, är faktiskt ganska bra. Nu kan jag äntligen förstå vem det är som förstör mina games, sade s1mple sarkastiskt under sändningen.

Även om informationen om vem som kastat vilken utility fanns tillgänglig redan innan patchen gör färgkodningen onekligen att det blir lite lättare att snabbt få reda på informationen och därmed också lättare att korrigera eventuella misstag från sina medspelare.

Se s1mples uttalande:
S1mple praises CS2 ????
byu/Counter_Strike_2 inGlobalOffensive

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..