×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

dev1ce öppnar upp om tuffa tiden i NIP: "Jag hade panikattacker mitt i natten"

2
Nicolai "dev1ce" Reedtz berättar nu djupgående om sin sjukskrivning.
Under måndagen gästade Nicolai "dev1ce" Reedtz HLTV Confirmed. Vi har där fått en djupare inblick i vad som hände under tiden i Ninjas in Pyjamas och när han var sjukskriven. Den danska legendaren berättar att han inte ångrar att han gick med i NIP.

Han säger att han inte skulle vilja ändra på faktumet att han gick till NIP. Han berättar även att de unga spelarna han fick spela med, Linus "LNZ" Holtäng och Erik "ztr" Gustafsson, inte höll honom tillbaka. Han berättar att han tyckte de hade potential då men behövde mer tid.

Astralis-spelaren medger även att det hände saker i hans privatliv som gjorde att han kände sig extremt isolerad och att han inte kunde sova på flera månader. Han berättar även att han där hade fick panikattacker under nätterna.

Han kände dock att han fortsatte pusha och försöka komma igenom det för att Majorn i Stockholm var på G och att de betydde mycket för dem. Under IEM Winter, där han spelade sin sista match med NIP, så spydde han av stressen och kunde inte fortsätta spela, hans kropp bara stängde av.

Han vill också understryka att NIP under hela denna tiden var väldigt förstående. dev1ce säger att de såklart frågade när han skulle komma tillbaka men att han inte kunde svara då han helt enkelt inte visste.

Den tidigare NIP-spelaren säger att under oktober-november förra året var då han bestämde sig för att faktiskt komma tillbaka. Men det var inte riktigt något snack om han skulle gå tillbaka till NIP. Han säger att det var ömsesidig överenskommelse mellan han, NIP och Astralis att han skulle tillbaka till det danska laget.



Artikelbild: Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..