×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Officiellt: Astralis förlänger med dev1ce

1
Den danska AWP-stjärnan blir kvar i Astralis till 2026.
Den danska storklubben Astralis förlänger kontraktet med sin AWP-stjärna Nicolai "dev1ce" Reedtz. Det meddelar organisationen genom ett pressmeddelande.

Det nya kontraktet förlängs med ett år, vilket innebär att dev1ce förblir en Astralis-spelare fram till åtminstone slutet av år 2026.

– Jag har sagt det förut, men Astralis är mitt lag, och jag kommer att göra allt för att få oss tillbaka dit jag känner att vi hör hemma. Det händer mycket i CS-världen just nu, men för mig handlar det om att vi tänker långsiktigt och fortsätter det vi påbörjat. Därför är jag extra glad över förlängningen som visar hur mycket båda parter verkligen vill detta, säger dev1ce själv i ett uttalande om förlängningen.

Astralis och dev1ces gemensamma historia sträcker sig tillbaka till när Astralis grundades år 2016. Då var dev1ce en av spelarna i lagets första femma – en femma som senare kom att dominera världsscenen. Under åren 2017–2019 vann dev1ce fyra Majors tillsammans med laget.

Under vårsäsongen 2021 köptes dev1ce av den svenska organisationen Ninjas in Pyjamas i en uppmärksammad affär. Tiden i NIP blev dock inte någon succé och dev1ce återvände till Astralis i slutet av förra året efter att ha varit utanför NIP:s spelartrupp på grund av en sjukskrivning.

Astralis är:
Nicolai "dev1ce" Reedtz
Benjamin "blameF" Bremer
Christian "Buzz" Andersen
Victor "Staehr" Staehr
Johannes "b0RUP" Borup


Artikelbild: Stephanie Lindgren/ESL
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..