×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

REZ positiv till nattens patch: "Känns mer responsivt"

2
Den svenska stjärnan recenserar nattens stora uppdatering.
Under natten släpptes en av de större uppdateringarna till Counter-Strike 2 sedan spelet släpptes. I uppdateringen tog spelutvecklaren Valve sikte på att försöka lösa en del av de problem som rapporterats in kopplat till subtick-funktionen.

Då patchen släpptes mitt under den pågående CS2 Asia Championship fick flera proffsspelare möjlighet att testa uppdateringen omedelbart i LAN-miljö. Fredrik "REZ" Sterner och hans Ninjas in Pyjamas var ett av de första lagen att spela tävlingsmatch på uppdateringen när laget mötte Faze Clan tidigt på torsdagsmorgonen.

Efter matchen valde REZ att dela med sig av sina tankar om uppdateringen i ett inlägg på X och svenskens första intryck var positivt.

"Spelet känns definitivt mer responsivt imo. Att dö bakom väggar hände fortfarande, även om det känns som att hitreg är mer konsekvent. Vet inte om det bara är placebo men sprayen känns bättre", skriver REZ i inlägget.


Senare på torsdagen spelar REZ en till match på den senaste patchen då NIP ställs mot Wings Up Gaming i ännu en gruppspelsmatch.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..