×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Här är semifinalisterna i Elitseriens höstsäsong

1
Fyra lag kommer att göra upp om höstens Elitserien-titel.
Under helgen har kvartsfinaler spelats i den svenska tävlingen Elitserien. Med samtliga kvartsfinaler färdigspelade återstår nu bara fyra lag som gör upp om höstens titel.

På den ena sidan av bracketen återfinns tävlingens enda proffslag Alliance. De stora förhandsfavoriterna besegrade Anorthosis Esports i sin kvartsfinal och ställs i semifinalen mot Lemondogs som skrällde i sin kvartsfinal mot The Prodigies och vann med 2-0.

I den andra semifinalen får Elitserien-veteranerna Lilmix möta Kappa Bar. Kappa Bar vann sin kvartsfinal mot Kolon3 med 2-1 medan Lilmix säkrade sin kvartsfinalvinst mot Marskalk med 2-0.

Den första semifinalen mellan Alliance och Lemondogs spelas på tisdag klockan 18:00. Lilmix och Marskalk spelar dagen efter samma tid.

Artikelbild: Daniel Sandström

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..