×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Klart: Här är alla slutspelslag i Elitserien

1
Åtta lag kommer att göra upp om SM-titeln i höstens Elitserien-slutspel.
Under de senaste veckorna har swiss-gruppspelet i Elitserien spelats. På onsdagskvällen spelades de tre sista direkt avgörande gruppspelsmatcherna för att fastställa vilka lag som tagit sig vidare till slutspelet.

I onsdagens ödesmatcher fann sig bland annat tävlingens enda proffslag och stora förhandsfavoriter Alliance. Laget lyckades säkra sin tredje vinst i gruppspelet efter att ha besegrat Molotov Gaming med 2-0 i den sista spelomgången.

Förutom Alliance säkrade också Kappa Bar och Marskalk de två sista slutspelsplatserna i tävlingen.

Resultaten innebär att följande åtta lag kommer att göra upp om SM-titeln i slutspelet:
Lilmix
Sverige Anorthosis Esports
Sverige Kolon 3
Lemondogs
Sverige The Prodigies Sweden
Alliance
Kappa Bar
Marskalk

Slutspelet drar igång med kvartsfinaler redan på lördag denna vecka. Kvart- och semifinaler spelas under nästa vecka och finalen i tävlingen hålls på LAN i Älmhult den 9 december.

Artikelbild: Daniel Sandström och Kim Andersson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..