×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

14-åriga supertalangen dominerade mot proffsen

3
Liam "MaiL09" Tügel droppade en 30-bomb mot Alliance.
Det enda proffslaget i Elitserien har fått en minst sagt tuff start på swiss-gruppspelet. Efter att ha förlorat öppningsmatchen mot Curlews förlorade Alliance på torsdagskvällen sin andra match i gruppspelet mot Godsents akademilag Young Gods.

Alliance
twist, robiin, PlesseN, avid, b0denmaster

Sverige Young Gods
Focus, MaiL09, Lindcs, Wonder, viz

Matchen, som spelades på Mirage, slutade 13-11 till Young Gods efter en fantastisk insats av lagets blott 14-årige supertalang Liam "MaiL09" Tügel. MaiL09 dominerade matchen igenom och avslutade kartan med hela 30 kills — nio fler än Jonathan "b0denmaster" Bodenmalm som var näst dödligast på servern.

Resultatet innebär att Young Gods nu är en bo3-vinst från att säkra en plats i Elitseriens slutspel medan Alliance kommer att spela resten av gruppspelet med kniven mot strupen. Proffslaget måste vinna två raka bo3-matcher för att ta sig till slutspel — förlorar de stora förhandsfavoriterna en match till missar laget slutspelet.

Artikelbild: Pressbild/Godsent
Videokälla: Masterpipe83/Twitch

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..