×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

ohnePixel kritiserar Twitch för misslyckad gambling-ban: "Bara ett PR-stunt"

1
Den tyska CS-profilen tycker inte att Twitch gör tillräckligt.
Tidigare i år uppdaterade streamingplattformen Twitch sina riktlinjer för att förbjuda reklam för så kallad skin-gambling. Enligt de nya riktlinjerna skulle reklam och sponsorskap av sajter som erbjuder skin-gambling vara förbjudet på plattformen.

Nu kritiserar den tyska CS-profilen ohnePixel plattformen för att inte följa upp på sina egna regler. Under en av tyskens sändningar såg han att en annan streamer gjorde reklam för en skin-gambling-sajt — något som alltså bryter mot Twitchs regler varpå han öppet ifrågasatte om plattformen gör något åt regelbrotten.

— Hela det här med att Twitch bannar reklam för skin-gambling var bara ett PR-stunt, va? De gjorde ett uttalande och sade "äntligen, på tiden att vi bannade skin-gambling", sade ohnePixel för att direkt gå in på en annan streamers sändning för att se förbjuden reklam.

— CSGOfast.com, bokstavligen vad de bannade...

Se ohnePixels reaktion på reklamen:

Artikelbild: ohnePixel/Twitch och Pressbild/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..