×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS-spelare förvirrade över Premium-rating: "Systemet är dumt"

2
Håller du med om kritiken mot Premier Mode?
En av de största nyheterna i Counter-Strike 2 är faktumet att det numera finns matchmaking leaderboards in-game. I Premier-läget kämpar CS-spelare på alla nivåer att pusha sin rating så högt som möjligt.

Men jakten på rating är inte bara sporrande — den kan också vara förödande för motivationen. En sådan situation vittnade Reddit-användaren puzzle_button om i tråden "This -500 +100 every game above 4000 is not right". Som trådnamnet antyder är användaren frustrerad över att en matchförlust kan innebära så stor ratingförlust samtidigt som en vinst i samma match bara ger en femtedel av ratingen.

"Hela rankningssystemet är dumt. Det borde inte vara så tungt (eller helt?) baserat på vinst. Speciellt när du mer än halva tiden har sviniga lagkamrater som antingen startar spelet afk, inte pratar, pratar för mycket eller suger fruktansvärt. Det bör baseras på en mängd olika aspekter. Vinst, skada du gjort, ditt övergripande spel", skriver användaren tomtendo i ett av trådens mest uppröstade svar.

I flera av uppdateringarna som speltillverkaren Valve släppt efter releasen av CS2 har justeringar gjorts i Premier-läget. Det är därför högst sannolikt att läget som det ser ut idag inte nödvändigtvis kommer att bestå i exakt samma form.

This -500 +100 every game above 4000 is not right.
byu/puzzle_button incsgo

Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike och Pressbild/Counter-Strike

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..