×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Förra CS-proffset: Det gör Riot bättre än Valve

1
Håller du med amerikanen?
Efter att den amerikanska före detta proffsspelaren Spencer "Hiko" Martin under en av sina sändningar på Twitch stött på en fuskare i Counter-Strike 2 utbröt en stor diskussion om speltillverkaren Valves oförmåga att få bort fuskare från spelet.

Hiko, som själv både spelar Counter-Strike och Valorant på hög nivå, konstaterar att han stöter på betydligt fler misstänkta fuskare i Counter-Strike 2 jämfört med när han spelar Valorant. En förklaring till detta tror han handlar om Valorants antifusk-system som är betydligt mer påträngande än Valves.

— När Riot först berättade att de har ett anti-cheat på kernel-nivå hatade folk Riot för det. De sade att ett kinesiskt företag kommer att spionera på våra datorer och de borde inte ha tillgång till det, sade Hiko och fortsatte:

— Bro, jag spelar inte mot många hackare i Valorant på den högsta ranken. Men på den högsta ranken i CS2 klagar alla om fuskare.

Att ha ett anti-cheat på kernel-nivå innebär förenklat att antifusk-programmet har betydligt större kontroll över i princip alla processer på en dators operativsystem. Detta ger programmet större möjligheter att upptäcka fusk men innebär också en större risk för användares integritet.

Se Hiko prata om fuskproblemet i CS2:

Artikelbild: Colin Young-Wolff/Riot Games och Pressbild/Counter-Strike

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..