×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

emilio vädjar till Valve: "Blir massrapporterad av hatare"

1
Det förra CS-proffset är utelåst från att spela Counter-Strike 2.
Joel "emilio" Mako uppmärksammades världen över år 2014 efter att ha blivit VAC-bannad mitt under en match i Fragbite Masters. Enligt emilio själv utlöstes den på grund av att han testat ett fusk tillsammans med kompisar utanför tävlingssammanhang.

Även om det inte kunde visas att emilio fuskat i officiella matcher gjorde bannen honom till en av världens mest hatade CS-spelare och även idag — nästan tio år senare — påverkas han av händelsen.

I ett inlägg på X vittnar emilio om att han blivit automatiskt bannad i CS2 på grund av att andra spelare massrapporterar honom utan anledning. De senaste dagarna har han inte kunnat spela spelet och nu vädjar han till Valve om att lösa problemet.

"Jag blir fortfarande massanmäld av hatare, match efter match vilket leder till att jag blir bannad 12 dagar efter 12 dagar utan anledning. Snälla Counter-Strike, ta bort auto-bannen och reseta mina cooldowns. Jag är trött på att bli bannad för att troll rapporterar mig!" skrev emilio i måndags.

Responsen från Valve har dock uteblivit. Under fredagen skrev emilio igen att problemet inte lösts och att han fortfarande är bannad.

"Det har gått fyra dagar nu och inget svar. Unbanna mig bara, jag är trött på de här bottarna som massanmäler mig... Counter-Strike, vakna! Det är fredag, låt en man njuta av sitt spel i fred", skriver han.


Artikelbild: Andre Åkerblom och emilio/Twitter
Videokälla: Fragbite/Twitch

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..