×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

phzy anklagar motståndare för fusk i ESL-kval: "Uppenbart"

1
Den före detta Ninjas In Pyjamas-snipern kallade motståndarna för fuskare efter förlusten.
Det svenska CS-proffset Love "phzy" Smidebrant och hans kinesiska lag Rare Atom slogs idag ut ur det asiatiska kvalet till miljonturneringen ESL Challenger Atlanta. Efter bo1-förlusten mot det ryska laget Fyr Esports valde phzy att ta till sociala medier för att ventilera sin besvikelse – och anklaga motståndarna för fusk.

I ett inlägg på X skriver phzy att det varit uppenbart att motståndarna fuskat och uppmanar sina följare att själva titta på demot för att själva avgöra.

"Holy shit, mötte precis de mest uppenbara fuskarna jag någonsin mött utanför Premier i det öppna ESL Challenger Atlanta-kvalet. Otur", skriver han.

"Tyvärr kan jag inte få demot att fungera men om någon vill titta på matchen är detta lobbyn", fortsätter han och länkar till matchsidan på spelplattformen Faceit.


Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: Thunderpick/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..